Hakkımızda



Altun Tasarım Mobilya ve Dekorasyon; kuruşunun 7. yılında farklı tasarım ve mobilya dekorasyon çalışmalarıyla günden güne büyüyerek, haklı memnuniyeti ile yanımızda olan tüm müşterilerimize teşekkür ederiz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz bütün işlerde aynı hassasiyeti göstererek, çalışmalarımızı tamamen sanat eseri olarak görüyor ve değer katıyoruz.

2006 yılından bugüne kadar farklı modelde 10800 adet üretim yaparak iş gücü ve çalışma kapasitemizi %200 büyüterek çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

8000 m2 üzerine kurulu 3500 m2 kapalı alanda 25 personel ile; banko, ofis mobilyaları, kuaför mobilyaları (Türkiye genelinde) eczane mobilyaları, mağaza dekorasyonu (ahşap kaplama), ekmek dolapları, yatak odası, genç odası, mutfak dolapları, tv üniteleri, portmanto, kapı, vitrin, sehpa çeşitleri, asansör kaplama gibi; 1. kalite malzemeler kullanılan ve özel tasarım ürünlerimizle hizmetinizdeyiz.

Üretimini yapmış olduğumuz bütün ürün gruplarında, konut sektöründe anahtar teslim hizmet vermekteyiz. Bütün ürünlerimiz proje çalışması ile özel olarak tasarlanıp değerli müşterilerimize sunulmaktadır.